up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Wildcountry

Wildcountry Ropeman Mk1F

plus
  • 360Wildcountry Ropeman Mk1F
  • Play videoWildcountry Ropeman Mk1F
  • Wildcountry Ropeman Mk1F

Wildcountry Ropeman Mk1F

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Wildcountry Ropeman Mk1F

Den opprinnelige Ropeman har vært bestselger i over 10 år og er et referanseprodukt. Ropeman 1 har en legeringskamera som holder vekten ned. Det er lett å plassere på tau med en enkel handling for å åpne de sprungte sideskjærene. Den flate kamelprofilen er lett å slippe ut, selv under lyse belastninger.

Ropeman 1 har nylig blitt oppgradert med smidde sideplater for økt styrke, mindre vekt og en enda bedre passform. Ideell for selvredning, prussiking, remskiver og mouflage, listen over bruksområder for disse små, men perfekt utformede enheter er uendelig.

Egenskaper:

Hot smidde sideplater

Alloy cam

Høy stregnth rustfritt stjeleaksel

Rustfritt stjele kabelbånd


Akkurat nå, Wildcountry Ropeman Mk1F er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos trekkinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Klatreutstyr katalog og særlig i vår Taubremser kategori. Vi har en rekke Taubremser som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Wildcountry Ropeman Mk1F

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Ropeman

-

Praktisk sett med sett. Mange bruksområder på multi pitch -ruter. Fint tillegg til stativet mitt.

Nyttig og kompakt.

-

Flott enhet. Har brukt dem til topropesolo, hale inn en mindre redning og hale pakker på ruter. Det er lett nok til at du kan ta det med på en hvilken som helst stor stigning uten å bekymre deg for vekten, og den fungerer litt bedre enn en tibloc.

Anmeldelse

-

WD-produkter er alltid ærlige og tilfredsstillende.

Kjøper

-

Jeg kjøpte disse for min mann som er i treet virksomheten. Og han bor hvor enkelt å bruke de er

Flott produkt

-

Den ropeman gjør det den er ment å gjøre. Shipping var for meg var rask til å komme fra utlandet. Ingen problemer i al. Takk skal du ha

Ropeman

-

Flott produkt og godt selskap med rask levering.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up