up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Wildcountry

Wildcountry Ropeman Mk2F

plus
  • 360Wildcountry Ropeman Mk2F
  • Play videoWildcountry Ropeman Mk2F
  • Wildcountry Ropeman Mk2F

Wildcountry Ropeman Mk2F

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Wildcountry Ropeman Mk2F

Nå omarbeides med smidde sideplates den Ropeman to er penere i hånden, et snev lysere og med bedre intern radier den har en jevnere funksjon over et bredere spekter av karabinkroker.


Den Ropeman Mk2 var etterfølgeren til Mk1 og er designet med rustfritt stål cam som tillater bruk på tau ned til 8mm.


Den rust cam gir en mer komplisert (og mer aggressiv jakt), men til syvende og sist mer tau vennlig design, som gir bite på tynnere ledninger at Ropeman en ikke har.


Dette betydde for mange av de alpine aktiviteter som folk brukte den Ropeman 1, den Ropeman to var et mye tryggere alternativ, og med de to av dem tilgjengelig kunder hadde et valg.


Dermed bunnlinjen og den mest pålitelige stykke sikkerhet råd er å følge den enkle regelen at Ropeman Mk1 er for enkelt tau bare mens Ropeman Mk2 vil dekke både halv tau og enkelt tau.


Vennligst sørg for at hvis du kjøper en Ropeman Mk1 eller Mk2 at du fullt lese bruksanvisningen og pass på at bruken er tilpasset enheten du har kjøpt.


Og husk hvis du er 'tilpasse' den til andre formål som ikke kan være fullt anbefalte du er fullt klar over risikoen som ligger for deg eller din partner.Funksjoner:


- Vekt: 92g / 3.25oz


Kommer du til å kjøpe Wildcountry Ropeman Mk2F? Alle produktene fra Wildcountry har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Wildcountry Ropeman Mk2F og motta den innen få dager. Vårt mål hos trekkinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av utendørs utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Wildcountry Ropeman Mk2F

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Ropeman 2

-

Liten, lett og veldig allsidig. Et viktig sikkerhetselement for enhver klatrer og pålitelig.

Veldig bra

-

Brukes til flersnittsoppfølging. Vi bruker med OK lås og sett.

Imponerende

-

Kan lukke stansen med 2 Ropeman inni. Utmerket produkt, gjør jobben pent. Kan bruke noen belay carabiner. Jeg har prøvd AM'd og Williams fra Petzl, Concept fra CT og min favoritt, Condor fra Ocun.

Rope mann

-

Rock mann slik som på scenen hånd jeg bare brukte det for første gang bygningen stillas flott posisjon eller bare for å ha den ekstra tau, slik at du kan komme deg rundt og jeg anbefaler det IT'S lett og prøve enkel å bruke Jeg har en grigri og det er lettere

Veldig bra

-

Jeg vil ha en

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up