up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Columbia
360

Columbia Cascade Ridge II Jacket

Columbia Cascade Ridge II Jacket

Columbia Cascade Ridge II Jacket

plus
  • 360Columbia Cascade Ridge II Jacket
  • Play videoColumbia Cascade Ridge II Jacket
  • Columbia Cascade Ridge II Jacket
  • Columbia Cascade Ridge II Jacket
  • Columbia Cascade Ridge II Jacket

Columbia Cascade Ridge II Jacket

Produktbeskrivelse Columbia Cascade Ridge II Jacket

Ved å kle på deg Cascade Ridge II Softshell får du tryggheten som holder kroppen varm. Sportsklærne laget av Columbia frastøter effektivt regn og kulde fordi de er laget av 100% polyester.

Strukturen på løpejakken har lommer på sidene for å opprettholde temperaturen på hendene, og for personlige gjenstander har en sikkerhetslomme. I tillegg har det en løpebånd for å gjøre det lettere å justere. For å forbedre komforten har plagget en avtakbar hette.

Windbreakeren har Omni Shield-teknologi integrert for å forhindre at væsker passerer inn i torsoen. På bare noen få sekunder vil du eliminere svette og gjøre bevegelsene dine lette. I tillegg beskytter inkluderingen av Softshell-elementet deg mot regn. Den er tilgjengelig fra størrelse XS til XXL.

Hold deg varm når temperaturen dyppes; Denne basiske bondede softshell jakken avviser regn og flekker og leveres med en avtrekkbar hette for ekstra beskyttelse.

Egenskaper:

Omni Shield avansert avvisning

Bonded softshell

Avtakbar hette

Drawcord justerbar hylse

Glidelås med håndlommer

Zippered brystlomme

spesifikasjoner:

Midtback lengde: 28,5?

Stoff: 100% polyester Nexgen Contour softshell

Teknologi:

Omni Shield: Vann og flekkavvisende


Hvis du er interessert i Columbia Cascade Ridge II Jacket, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Herreklær produktnavnet fra merket Columbia har den høyeste produksjon skvaliten. Columbia designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Columbia Cascade Ridge II Jacket idag!

Spesifikasjoner Columbia Cascade Ridge II Jacket

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke

Kundeomtaler og spørsmål (58)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

Profesjonell service og utmerket produkt

Det er det beste!

-

Det er veldig varmt og beskytter mot vinden. Aktiv i hverdagsbruk og trening. Veldig bra produkt!

Riktig størrelse

-

Godt produkt, varmt for midtsesongens trekkingøkter. Størrelsen LI tok, passer bra med en t-skjorte og holder seg komfortabel, hvis du tar på deg en genser er det riktig. Jeg bruker vanligvis en 52 på den øvre delen av kroppen, jeg 178 cm, 83 kg, normal kropp, verken tørr eller overvektig.

Bona kjøper

-

En jaqueta fra mig temps utmerker seg fast. Enkel å posere og med kapasitet til treure la caputxa. Du har også en uttalt koll som beskytter av ventilen føler behovet for å bære en buff eller en morador! Det har vært et godt kjøp.

Høyeste kvalitet. cospa er best

-

Det er 179 cm 76 km. Jeg valgte L-størrelse, men lurer på om M-størrelse var i orden. Hvis du vil ha den løst, anbefales L-størrelse, men hvis du vil ha den i bare størrelse, kan M være bra. Forleden hadde jeg den som en indre og en strikket ytre i et fjell på minus 3 grader, men det var ikke for varmt og ikke for kaldt, og det var helt riktig. Det er det beste elementet i cospa.

Flott jakke!

-

Jeg kjøpte en grå: ser superkul ut og passer perfekt i størrelse M, som vanligvis! Columbia skuffet meg aldri. Tnx trekinn!

Fint produkt

-

Veldig vakker jakke! Lett og samtidig ganske varm. Tradisjonen er utmerket, når det gjelder tid og kommunikasjon. Det anbefales på det sterkeste.

Utmerket produkt

-

Flott kvalitetsprodukt! Ankom før planlagt dato.

Utmerket produkt

-

Veldig god jakke, lett, behagelig. Produkt som oppfyller forventningene. anbefales.

Fantastisk

-

Columbia-merket skuffer aldri, det er en suksess. Jeg kjøpte samme størrelse som jeg bruker, og det ser bra ut på meg. Det er et vidunder og fargen jeg kjøpte den i, grå, er vakker!

Flott jakke

-

utmerket jakke, super passform! produkt som oppfyller forventningene. anbefalt!

Columbia cascade rigde ll

-

God jakke og god pris

Utmerket produkt

-

Columbia er et flott merke. Veldig behagelig produkt. Kjapp levering. Passformen er litt raus.

Utmerket

-

Utmerket behandling og rask frakt

Kul jakke

-

Veldig bra!!!! Jeg elsker det, jeg anbefaler det

Denne jakken er flott

-

En veldig god jakke. Lett og varm.

Columbia cascade ridge ii

-

Tjenesten er utmerket og pålitelig. Flott produkt og rask levering. Takk skal du ha!

Superjakke

-

Perfekt jakke med godt utseende, vindjakke, vannavvisende, moderat varm. Leveransen var veldig rask og tjenesten generelt god. Veldig bra kjøp!

Til japan

-

Det avhenger av produktet, men jeg tror du kan kjøpe det mye billigere enn å kjøpe det i Japan. Den var ca 170 cm tynn og S-størrelsen var helt riktig. Jeg synes det også er utmerket i vannavstøtende og kald beskyttelse. Den ble sendt fra Nederland og ankom med japansk post om to uker.

Topp

-

Jeg kunne ikke være mer fornøyd med kappen, overflater av god kvalitet og veldig behagelig for en Softshell.

Tynn softshell, men med en liten isolasjon.

-

Dette var det jeg savnet. Ikke bare trekket, men også et tynt fleece inni. Flott fra regnvinden og en sykkel for en høsttur osv.

Harika urun

-

Turkiye´deki mağazalardan çok araştırdım fakat çok pahalıydı. Buradan sipariş verdim, 3 günde İstanbul´a geldi. Gümrükten elime geçmesi daha uzun sürdü. 70 TL kargo parası ödedim. Ürün gerçekten çok güzel ve iyi paketlenmişti. Buradaki fiyata göre vergi dahil yarı yarıya geliyor. Tavsiye ederim herkese

Bra!

-

Bra produkt. Det er en normal kropp, men mageomkretsen er ganske slank.

Beste softshell

-

Vi kjøpte som forretningstøy. Det er den beste kostnadsytelsen. Det er svinn og innsiden er varm og enkel å flytte på grunn av stoffet som fleece. Selv midt på vinteren er det varmt når det bæres over en jakke. Jeg tenker at den kan bæres i flere år fordi den er godt laget.

Yorum

-

Bu üründen aldım trekkinn farkın da columbia yı yaşadım arakadaşım gördü beğendi ve 2 adet daha farkli renkler de sipariş verdim üstelik te trekkinn farkın da yüzde 15 indirekte ile teşekürler trekkinn ve Ailesi çalışlar

Yorum

-

AMAC tanımak Side yi Li 2 Adet ürün columbia sipariş ettim Suan Tyrkia sınırları icerisin en Veya 2 Gune Elim ilk olur daha çok siparişim bakılırsa yorumlara siparişim olucak gibi nettstedet güvenilir URUNLER Orjinal iyi alışverişler. . .

God

-

Veldig fin jakke til en god pris. Myk, holder vinden godt og regn med moderat styrke. Det er fleecefôr inni, så jakken kan brukes i varm høst. Problemet med Columbia-klær er at samme størrelse i forskjellige jakker modeller har et annet volum. Spesifikt har denne modellen en litt mindre størrelse enn angitt (størrelsen L er mindre enn standard L og ligger faktisk mellom M og L). Min størrelse er mellom dimensjonsnettet M og L Columbia. Jeg liker ikke trange klær og foretrekker løs, så jeg bestilte størrelse L, som passer perfekt. Jeg har også muligheten til å legge lett fleece under denne jakken hvis den er kul. Jeg anbefaler! PS Beklager Google Translate

Anbefalelses

-

Fin og praktisk jakke. Den veier ikke og varmes mye.

Columbia softshell

-

Utmerket produkt og perfekt størrelse. Kle deg i standarden.

Veldig bra produkt

-

Levering i tide, ganske raskt. Jeg er veldig fornøyd med denne artikkelen, godt ferdig, veldig behagelig. Hans første tur var i regnet i flere timer, han holdt seg tørr inne. Egentlig veldig fornøyd.

Bra produkt

-

Flott softshell jakke. Det er fôr på kroppen (bortsett fra ermene).

Utmerket jakke

-

Utmerket jakke, jeg tok meg med til Patagonia og oppførte meg veldig bra. Jeg hadde ikke kraftig regn for å teste dens ugjennomtrengelighet, men i møte med myke regner skjuler regnfraket godt. Det eneste dårlige er at størrelsene er litt mindre enn normalt, jeg var veldig rettferdig

Flott fleece

-

Flott fleece levering var rask. Jeg vil kjøpe mer intens. Takk trekkinn

5 stjerner

-

Veldig bra jakke!

Super

-

En veldig god jakke

Flott jakke

-

Flott jakke til prisen, perfekt for vind og regn, men ikke veldig kalde temperaturer. Størrelsen ser ut til å være mindre enn andre Columbia-produkter.

Veldig bra

-

Lysjakke. veldig god kvalitet Det er ikke for intens kulde.

Jakke

-

Fin jakke. Softshell veldig hyggelig å ha på, et annet godt produkt fra Columbia. Det eneste negative er at størrelsen varierer avhengig av modellen ...

Columbia jakke

-

Utmerket passform ,,, riktig pris !!!. På de kaldeste dagene bærer varme klær under jakken som beskytter mot vinden, men er ikke særlig egnet for lave temperaturer.

Veldig bra kjøp!

-

Vi har nylig fått denne jakken. Perfekt! Møt tidsfrister de fortalte oss, og det er akkurat slik du ser det på bildet

Godt produkt

-

god kvalitet

God softshell jakke

-

Min partner kjøpte den og er glad. Han er høy og tynn, han måler 180 og hans størrelse er L. Frister er ikke oppfylt, nå er jeg eaperando det samme og kommer to dager sent ... Jeg tror det er feilen fra transportselskapet siden handelsmannen sendte pakke innen tidsfristen og det er DHL som er forsinket.

Flott softshell

-

Produktet kom i perfekt stand. Ser akkurat som i bildet. Beskytter seg veldig bra fra vind og kulde.

Columbia jakke

-

Det er en veldig god jakke veldig behagelig

Flott kjøp

-

Meget god beskyttelse mot vind og regn!

Veldig bra kjøp

-

Veldig behagelig, god beskyttelse mot vind og regn!

Produktet oppfyller forventningene. leveringstiden er ikke

-

Jakken møter forventningene og er akkurat det som ble beskrevet: lys og beskytter mot kulde. Leveringstiden ble forsinket en uke i forhold til den annonserte dagen, og uten varsel om forsinkelsen (de to ganger jeg har kjøpt på denne siden har skjedd det samme).

Flink

-

litt for liten

God avtale.

-

mye! Frakken er utmerket. det er verdt det og fargen er litt klarere enn det virket.

Veldig bra

-

Ganske god størrelse

Cascade ridge ii

-

Herlig!

Cascade ridge ii

-

Velbygget produkt, sant til størrelse, vindstokk, vannavstøtende, anbefales.

Veldig bra.

-

Beste kvalitet beste merkevare

Veldig bra.

-

Beste kvalitet. Beste merkevare

Veldig bra produkt - oppfyller mine forventninger.

-

Veldig behagelig jakke

-

Veldig behagelig og vindsikker, og det avviser vann veldig bra. Utmerket valg av element!

Anmeldelse

-

Selger bra. Veldig fint)))

Funksjonell

-

Komfortabelt og av kvalitet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up